Terugblik op onze eerste kennislunch

Op het menu stond het thema: digitalisatie

Op vrijdag 17 januari was het dan zover: de allereerste kennislunch bij ons op kantoor! Tijdens deze editie stond het thema digitalisatie op het menu. Een aantal enthousiaste deelnemers van uiteenlopende bedrijven schoven aan. Wat ze gemeen hebben? Ze zijn allemaal op zoek naar oplossingen om data te bewerken, op een goede manier op te slaan en vervolgens zichtbaar te maken. DWG’ers Mark en Niels lieten zien welke digitale oplossingen er zijn.

Digitale oplossingen in de engineering wereld

Enthousiaster kun je Mark en Niels niet krijgen. Ze vertelden over de huidige digitale ontwikkelingen die spelen binnen de engineering wereld. Zo presenteerden ze vol trots de Industrial Things Server (ITS). Deze door DWG ontwikkelde techniek maakt het mogelijk om op een goede manier sensoren uit te lezen. Daarnaast gaven ze een scala aan andere indrukwekkende concrete voorbeelden van digitalisering. En uiteraard bleef het onderwerp Artificial Intelligence (AI) niet onderbelicht.

Een succesvolle sessie

Ook de opzet van de kennislunch zelf was behoorlijk digitaal. De deelnemers konden via hun smartphone actief meedoen en live vragen beantwoorden. De antwoorden verschenen vervolgens op een groot scherm. Na afloop van de kennislunch ontvingen alle deelnemers een voucher ter waarde van 2500 euro, te verzilveren voor een DWG digitalisatiescan. Dat is pas een unieke kans om daadwerkelijk aan de slag te gaan met digitaliseren! Sommige deelnemers maakten daarom ook even van de gelegenheid gebruik om alvast wat concrete digitalisatieprojecten door te spreken met onze experts.

“Prettige sfeer en een mooie, leuke basis-introductie over digitalisatie.
Leuke suggesties voor wat betreft de voucher."

Laurens KoenenUnit Manager Automation bij BoCari International B.V.

“De sprekers hebben een kwalitatief goed en boeiend verhaal verteld.
Ook het gesprek na afloop was nuttig.”

Iemke ZeijlemakerProjectmanager MEA-NL B.V.

Deelnemen aan de volgende kennislunch?

Kortom: het was een geslaagde eerste kennislunch! Genoeg reden dus om er een vervolg aan te geven. Daarom organiseren we over twee maanden nog een kennislunch. Wil je ook meedoen en eindelijk een start maken met je digitalisatieproject? Schrijf je dan snel in voor de kennislunch op vrijdag 27 maart! 

Neem contact met ons op!

Schrijf me in voor de nieuwsbrief