Studenten, maak (digitaal) kennis met DWG!

Een tijd van crisis is een tijd van innovatie. Daar geloven we bij DWG heilig in. Juist de moeilijke tijden vragen om verandering en om creativiteit. Frisse ideeën brengen vooruitgang. Wij zien hierin een belangrijke rol weggelegd voor de professionals van de toekomst. Zij die met hun frisse blik voorbij de hobbels kunnen kijken. En die met open ogen, en niet met oogkleppen op, de wijde wereld zien. Daarom zoeken we graag de verbinding met jonge technische talenten tijdens het Connect 2 Business en Mix & Match event, dat dit jaar digitaal georganiseerd wordt op 19 november.

Alvast een warmmakertje

Op 19 november heb jij de kans om ons het hemd van het lijf te vragen. Maar we stellen ons nu al graag kort aan je voor. Bij DWG denken we altijd vooruit. Je vindt ons altijd zoekend naar nieuwe ideeën en met onze blik gericht op de toekomst. Wij bedenken wat er vandaag nodig is om morgen te leven en werken in een betere wereld. We geloven dat technologie daarbij het verschil maakt, of het nu gaat om IT, hardware, software of process engineering. Technologie heeft het in zich om de wereld efficiënter, duurzamer, veiliger en slimmer te maken. 

Maar technologie is op zichzelf simpelweg een tool. De magie begint pas wanneer technologie in handen raakt van toegewijde experts. Bij DWG puilt ons kantoor uit met zulke experts. Maar kennis en ideeën heb je nooit genoeg. Met open armen (bij wijze van spreken natuurlijk, vanwege de coronacrisis) staan we klaar om nieuwe knappe koppen te ontvangen. 

Al sinds 2014 leven, dromen en ademen we technologie. Dit doen we vanaf onze locatie in Schiedam en sinds enkele jaren ook vanuit ons kantoor in Zaandam. Sinds de coronacrisis zijn daar nog veel extra kantoren bij gekomen, namelijk de thuiswerkplekken van een groot aantal van onze collega’s.

Wij willen jou ontmoeten

Volg jij een opleiding in de elektrotechniek, IT, werktuigbouwkunde of bedrijfskunde? Dan leren we jou graag kennen. Is het een match? Wie weet kun je jezelf binnenkort dan DWG’er noemen.

Hoe leuk het is om bij DWG te werken?

Ben je benieuwd waarom onze DWG’ers altijd met het juiste been uit bed stappen? Onze collega’s vertellen je in een viertal filmpjes precies wat hun werk zo leuk maakt. Bekijk het filmpje over werken bij DWG in de IT, Software, Process of Hardware.

Inschrijven

Studenten kunnen zich via de website van Connect 2 Business inschrijven vóór 5 november 2020 inschrijven.

Neem contact met ons op!

Schrijf me in voor de nieuwsbrief