What makes our world go round

Bij DWG ademen we, leven we, dromen we technologie. Het is waar we dol op zijn en waar we dag in dag uit onze handen voor uit de mouwen steken. Wat we nog belangrijker vinden, is dat technologie ook de wereld van anderen in beweging brengt en houdt. We zijn er namelijk van overtuigd dat technologie het in zich heeft om verandering te brengen. Voor onze klanten, maar ook voor de eindgebruiker. We staan te popelen om samen met jou de wereld een stukje efficiënter, veiliger en duurzamer te maken.

Contact

Ontwerpen en realiseren gaan hand in hand. Wij kunnen het allebei.

Maar verandering – sterker nog: verbetering – bereik je alleen met de juiste dosis toewijding en kennis. Je moet de hele process lifecycle begrijpen om het van A tot Z te kunnen optimaliseren. Je moet de processen van de klant van binnen en van buiten kennen. DWG leeft zich volledig in de processen en pijnpunten van de klant in en gaat op zoek naar de geschikte technieken en strategieën die verbetering brengen. We zijn er vanaf het allereerste moment om mee te denken en laten een project niet los totdat alles soepel verloopt. Dit kunnen we, omdat we de kennis en kunde hebben om zowel te ontwerpen als realiseren.

Het resultaat?

We luisteren naar jouw wensen, maar graven dieper. Bij DWG bieden we namelijk dat wat je nodig hebt. Door sneller en efficiënter te engineeren, reduceren we de time-to-market en zorgen we ervoor dat er makkelijker met wijzigingen kan worden omgegaan. We realiseren efficiënte, veilige en flexibele processen en installaties, waardoor maintenancekosten omlaag gaan en de voorspelbaarheid van installaties omhoog schiet. We verbeteren processen door slimme meet- en regelsystemen en zorgen voor veilige en bedrijfszekere communicatie. Zo pakken we uitdagingen aan, al voordat ze je dwarszitten. Ahead of tomorrow’s challenges. Met DWG.

Voor wie doen we het?

We brengen verandering voor de volgende markten:

  • Productie
  • Energie
  • Terminals
  • Industrie
  • Infrastructuur
  • Maritiem

Geschiedenis van het bedrijf

Wist je dat DWG begon als een software engineeringsbedrijf? Onder de naam DWG Automation breidden we al snel uit met een hardware-, engineering- en IT-afdeling. Op die manier konden we complete automatiseringsoplossingen bieden. Maar dat was nog niet alles. Even later besloten we het bedrijf nog verder te verbreden met de discipline proces & safety engineering. Omdat we sindsdien niet meer alleen automatiseringsoplossingen boden, besloten we onze naam te wijzigen van ‘DWG Automation’ naar ‘DWG’. Deze samenstelling zorgt ervoor dat wij een unieke speler zijn in de engineeringwereld. Omdat wij alle disciplines onder één dak hebben, kunnen we onze klanten van A tot Z bedienen.

Facts over DWG

  • Ontstaan in 2014
  • 2 vestigingen in Nederland
  • 5 disciplines
  • 80+ werknemers

Partners

Samen komen we tot betere oplossingen. Daarom werken we bij DWG samen met de meest kundige partners.

Bekijk onze partners
Contact

Challenge accepted? Wij ook! Met plezier. Ben je nog niet helemaal daar, maar ben je wel benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op via het contactformulier.

Schrijf me in voor de nieuwsbrief