Komt dat zien (en ervaren): masterclass-event van Siemens

Stil je honger naar info over digitale transitie in de F&B sector

Ben je actief in de Food & Beverage sector? Zet dan alvast een groot kruis in je agenda! Want op dinsdag 12 maart organiseert Siemens een bijzonder interessant partnerevent voor iedereen die een hart heeft voor de F&B industrie. Deze dag duikt Siemens, onder andere samen met ons, in de wondere wereld van de digitale transitie. Het is een dag boordevol interessante masterclasses van experts uit het veld, versterkt door cases, technieken en demonstraties. Wij mogen ook een masterclass geven, namelijk over de optimalisatie van een plant. Is jouw kruisje al gezet? Lees snel verder en meld je aan voor dit event!

Schrijf je in voor het event!

Ben jij al digitaal?

De Food & Beverage industrie is altijd ‘on the move’. En een gebrek aan uitdaging is er nooit. Dan wel op het gebied van kostenreductie, dan wel op het gebied van flexibele productiemogelijkheden, nieuwe businessmodellen of de snel veranderende consumentenbehoeften, zoals de toenemende vraag naar productvarianten. Voor al deze ontwikkelingen is een naadloze integratie van productiesystemen en procesdata onmisbaar. Wil jij goed voorbereid de toekomst tegemoet? Breng dan zeker een bezoekje aan het Siemens masterclass-event.

Voordat we verzanden in allerlei lastige termen, laten we liever zien wat we doen. Nemen we je mee in de wereld van DWG. Te beginnen bij onze projecten, waar we best wel een beetje trots op zijn. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ze hier. Maar dit is slechts een kleine greep uit wat we doen. Ieder project, iedere probleemvraag is anders en behoeft een andere oplossing. En al wat we doen, doen we grondig. Meer hierover lees je op onze servicepagina’s.

Masterclass: Ahead of tomorrow’s engineering challenges?

Ben je benieuwd naar het hele verhaal?

We nodigen je graag uit voor dit masterclass-event op dinsdag 12 maart.

Klik hier voor meer informatie en meld je aan.