Loss Prevention 2019

Conferentie over veiligheid en risico’s in de chemische en procesindustrie

Ben jij een safety expert? Maak je borst maar nat, want van 16 tot en met 19 juni 2019 is het tijd voor Loss Prevention 2019. Na 45 jaar keert de meest prestigieuze conferentie ter wereld op het gebied van risico’s en veiligheid met betrekking tot de chemische en procesindustrie terug naar de Technische Universiteit in Delft. Het wordt een conferentie boordevol inspirerende keynotes, cases en talks. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar kennis en theorie, maar naar de toepassing in de praktijk. Natuurlijk zijn wij als experts in procesveiligheid ook van de partij. Zien we je daar? Lees snel verder en meld je aan voor dit event via deze link!

Schrijf je in voor het event!

Safety First

Razendsnelle technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat de wereld continu verandert. Deze nieuwe technologie brengt ongekende mogelijkheden met zich mee, maar zorgt ook voor nieuwe vraagstukken en uitdagingen. Veiligheid is hierin cruciaal. Hoe beperken we het risico op incidenten en ongevallen? Het delen, uitwisselen van informatie en stimuleren van nieuwe methodes is een must. Tijdens Loss Prevention komen safety experts uit de hele wereld samen om kennis uit te wisselen over topics zoals risk assessment, safety management, process safety engineering en technologische innovaties en nog veel meer. Bovendien wordt er nagedacht over innovatieve nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Een onmisbaar evenement dus, voor iedereen die te maken heeft met procesveiligheid.

Natuurlijk zijn wij ook van de partij tijdens Loss Prevention 2019. DWG’er Enrico Lammers – Technisch Directeur DWG Process & Safety – zal spreken over zijn onderzoek over de laatste technologie om de complete procesveiligheid lifecycle te managen. Hierbij schreef hij tevens een artikel dat na dit evenement wordt gepubliceerd.

Experts in Procesveiligheid

Ben jij klaar voor een veiligere toekomst?

We nodigen je graag uit voor dit symposium van 16-19 juni 2019. Bezoek de website van het symposium voor meer informatie en meld je aan.

Klik hier voor meer informatie en meld je aan.