UPDATE: I.V.M. HET CORONAVIRUS EN DE IN NEDERLAND BIJBEHORENDE MAATREGELEN DIE ZIJN AFGEKONDIGD, WORDT DE KENNISLUNCH TOT NADER BERICHT OPGESCHORT. WE ZULLEN, WANNEER MOGELIJK, WEER EEN NIEUWE LUNCH ORGANISEREN. JE KUNT OP DE HOOGTE BLIJVEN VIA ONZE NIEUWSBRIEF. AANMELDEN: VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN.


Schrijf me in voor de nieuwsbrief


Wat zijn de voornaamste redenen om digitalisering in te zetten voor je bedrijf? Die vraag staat centraal tijdens onze gezellige kennislunch op 27 maart 2020 in Schiedam. Onder het genot van een lekker broodje laten we je allerlei inspirerende, concrete voorbeelden zien over digitalisering. En dat niet alleen: ook gaan we samen het gesprek aan om kennis te delen. Want dát is wat ons betreft de beste manier van leren!

Welke onderwerpen komen aan bod?

Jullie input is voor ons erg belangrijk. Daarom vroegen we jou over welk onderwerp binnen digitalisering jij meer wil weten. De poll in onze nieuwsbrief werd volop ingevuld, waarvoor dank! De volgende onderwerpen kwamen als winnaar uit de bus: 

  • Draadloze sensoriek toepassingen
  • Met een dashboard het fabrieksproces in beeld brengen

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze kennislunch kun je een combinatie van beide onderwerpen verwachten: een live demo van de toepassing van draadloze sensoriek én de gegevens uit diverse databronnen zichtbaar maken op dashboards. Steeds meer apparaten worden namelijk voorzien van verschillende sensoren waarmee je allerlei metingen kan verrichten. Deze sensoren werken vaak draadloos met behulp van een speciaal protocol (zoals bijvoorbeeld LoRa en Narrowband) en versturen eens in de zoveel tijd een berichtje met metingen. Om deze metingen in de industrie inzichtelijk te maken, heeft DWG een Industrial Things Server (ITS) ontwikkeld. Hiermee kan een lokaal (afgeschermd) IoT netwerk gecreëerd worden, zodat de sensoren het fabrieksproces beter in beeld kunnen brengen.

Inschrijven voor de gratis kennislunch?

Laat je inspireren op 27 maart 2020 tussen 11.00 uur en 13.30 uur en meld je aan via onderstaand formulier. Let op: wacht niet te lang met inschrijven! Er is namelijk maar plek voor maximaal 10 personen. Op die manier kunnen we de sessie zo interactief mogelijk insteken.
Schrijf me in voor de nieuwsbrief