IT engineering

Onze IT-engineers zijn de kers op de taart. De kroon op het werk. De punt op de i. De … oké, we denken dat je ‘m inmiddels wel begrijpt. De fabriek staat, de installaties zijn aangesloten en de software werkt. Maar dan is het aan onze IT-engineers om software-systemen aan elkaar te koppelen, om bijvoorbeeld productieorders automatisch te laten verwerken. Of planning en boekhouding te laten samensmelten. Ook maken ze graag hun handen vuil aan het ontwikkelen van dashboards die big data uit het proces overzichtelijk weergeeft. Al deze inzichten helpen bij het onderhouden en optimaliseren van jouw werkprocessen.

Klaar om iedere uitdaging, iedere hobbel te slim af te zijn? Maak kennis met DWG.

Contact

Make IT work!

Onze IT engineers zijn al jarenlang specialist in applicatie-ontwikkeling, applicatie-integratie, applicatie-onderhoud en big data-oplossingen. Geef je ogen de kost: in het overzicht hiernaast zie je wat we allemaal voor je kunnen betekenen op IT-vlak.

Industrial apps

Industriële apps die we implementeren op basis van het Xamarin platform en native Android omgeving.

.NET applicaties

Onze applicaties zijn gebouwd in het .NET platform.

IOT toepassingen

We gebruiken IOT voor aanvullende metingen in het veld met betrekking tot bijvoorbeeld energiebeheer.

Terminal Management Systeem

Ons terminal management systeem voor tankterminals biedt een optimaal koppelvlak tussen enerzijds de procesautomatisering en anderzijds de administratieve automatisering.

Interface

We hebben ruime ervaring met het realiseren van interfaces voor de koppeling van onze applicaties met systemen van derden.

KPI dashboards

In de databases van onze systemen is een enorme schat aan informatie beschikbaar. Met KPI dashboards scheppen we daar orde in.

ERP interfaces

Onze applicaties koppelen met ERP systemen? Daar draaien we onze hand niet voor om!

SQL database

Bedrijfskritische informatie slaan we op in professionele database systemen zoals Microsoft SQL Servers.

Big data analyse

We hebben inmiddels een aantal applicaties in het kader van big data gerealiseerd. Denk bijvoorbeeld aan de bewaking van het stikstofverbruik in een tankterminal en de efficiency van een gemaal.

Korte time-to-market, grote efficiency

Wat maakt DWG uniek?

Geen enkele nieuwe IT-technologie of -toepassing ontglipt het waakzame oog van onze IT-engineers. Hierdoor zijn ze in staat tot de meest innovatieve business oplossingen te komen. Uiteraard met in het achterhoofd: het mission critical karakter van het project. Wij kunnen snel nieuwe in een rap tempo nieuwe projecten opzetten omdat we gebruikmaken van eerder gerealiseerde frameworks. Het voordeel daarvan is dat we onze applicaties, dashboards en big data oplossingen sneller in productie genomen kunnen worden. Wel zo fijn, toch? Wij gaan voor een korte time-to-market en een vergrote overall efficiency!

We are in this together

Onze aanpak

Een IT’er is niet langer meer de techneut die op zijn zolderkamer mooie programma’s maakt. Althans, onze IT-engineers zijn alles behalve dat. Ze komen graag bij je over de vloer om jouw verhaal te horen. We zien jou als waardevol onderdeel van ons ontwikkelteam. Al vanaf het eerste moment nemen we je mee in onze gezamenlijke beslissingen, die zich al snel vertalen naar een Feature Backlog of Storyboard. Hebben we een go? Dan werken we deze gedetailleerde tekening, het schema uit in een prototype. En testen maar! We keren het prototype op zijn kop, binnenstebuiten, laten het weer en wind trotseren om er zeker van te zijn dat het doet wat het moet doen: jouw werkprocessen verbeteren! Pas als we daarvan overtuigd zijn, gaat de applicatie in ontwikkeling.

Bij DWG vinden we het heel belangrijk dat jij precies weet waar je aan toe bent. Op ieder moment van het ontwikkelproces. Daarbij krijg je altijd de ruimte om feedback te geven. Maar we zijn niet het vriendje dat altijd ‘ja’ en ‘amen’ zegt. Vanuit onze kennis en kunde blijven we adviseren om de applicaties zo gebruiksvriendelijk en effectief mogelijk te maken.

De taal van de l... loyale IT-engineer

Systemen en technieken

Naast Nederlands, Engels en Duits en de taal van onze klanten, hebben we ook een vlotte pen in:

  • C#
  • ASP.NET (Core)
  • Entity Framework (Core)
  • API (Rest)
  • SQL
  • JQuery / Javascript
  • HTML(5) /CSS
  • Vue.js
  • Node.js
  • Typescript
Contact

Challenge accepted? Wij ook! Met plezier. Ben je nog niet helemaal daar, maar ben je wel benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op via het contactformulier.

Schrijf me in voor de nieuwsbrief