Met de verspreiding van het coronavirus zijn er door de overheid verregaande maatregelen genomen om de ziekte in te dammen. Ook voor DWG hebben deze regelingen tot maatregelen geleid, waarbij de continuïteit van onze dienstverlening naar onze klanten zoveel als mogelijk gewaarborgd blijft. In dit blog lees je over de maatregelen die we genomen hebben.

Goed bereikbaar per telefoon en mail

DWG blijft gewoon bereikbaar op de gebruikelijke telefoonnummers en e-mailadressen. Ook het bekende DWG storingsnummer voor onze klanten met een SLA-contract blijft 24/7 bereikbaar en bemand. Een storing vraagt natuurlijk om directe actie. Daarnaast heeft DWG tijdens deze bijzondere coronavirus periode een tijdelijk 010-nummer ingesteld dat 24/7 bereikbaar is, vanaf 23 maart 2020. Dit nummer is ingesteld voor de klanten die (nog) zonder een SLA-contract toch ondersteund willen worden. Door de economische gevolgschade van het coronavirus wordt het bestaan van sommige bedrijven onzeker en kan misschien niet meer dezelfde sociale en betrouwbare industriële oplossing worden geboden. DWG wil in ieder geval een betrouwbare partner in moeilijke tijden zijn. Na afloop van de lock-downperiode, vanaf 6 juli 2020 zal dit nummer niet langer beschikbaar zijn. Wil je DWG 24/7 kunnen bereiken voor onderhoud, storingen en onze service? Verken dan de mogelijkheden van een SLA-contract bij DWG. Neem contact met ons op via sales@dwg.nl. 

De motor blijft draaien

Natuurlijk willen wij ervoor zorgen dat ook voor jouw project de continuïteit is gewaarborgd in deze lastige periode. De motor móét blijven draaien. Wij ondersteunen je dan ook graag waar nodig en vragen je bij enige hinder contact op te nemen met je DWG-contactpersoon. Wij kunnen je wellicht op meerdere manieren dan normaal ondersteunen wanneer je bedrijf te maken krijgt met bijzondere uitdagingen. 

Om ervoor te zorgen dat we je kunnen blijven ondersteunen, is onze organisatie zodanig ingericht dat onze engineers zoveel als mogelijk vanuit huis kunnen werken.

Contact met klanten

Wanneer er een afspraak bij je op locatie staat gepland, zullen wij deze zoveel mogelijk proberen uit te voeren via video conferencing of telefonie in plaats van een afspraak op locatie. Er vinden alleen fysieke ontmoetingen plaats op kantoor of bij de klant in het geval van passende maatregelen zoals door het RIVM aangegeven en in urgente gevallen. Dus bijvoorbeeld in geval van een storing aan je installatie. DWG houdt daarbij natuurlijk rekening met het beleid dat onze klanten hanteren. We willen je op het volgende attenderen: tijdens deze turbulente tijden kan de wereld er morgen totaal anders uitzien dan vandaag. Mocht een totale lock-down ingezet worden, dan kan DWG alleen fysiek ondersteunen als de overheid je bedrijf schaart onder bedrijfstakken die van vitaal belang zijn voor het welzijn van de samenleving. Er dient dan een vrijwaringsbrief te worden afgegeven aan DWG.  

DWG wenst je bovenal natuurlijk een goede gezondheid en blijft je in deze moeilijke tijden ondersteunen. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn neem dan contact op met je contactpersoon bij DWG.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Schrijf me in voor de nieuwsbrief