Gespot bij RTL Z: Enrico Lammers

Bekijk het fragment van De Barometer met onze technisch directeur Process & Safety

Het RTL Z-programma De Barometer volgt ondernemers en deelt de ins en outs van het bedrijfsleven met het brede publiek. Toen Enrico benaderd werd om mee te doen, kon hij natuurlijk geen ‘nee’ zeggen! In deze video neemt hij je mee op pad in de fabriek van een van onze klanten. Als technisch directeur van onze afdeling Proces & Safety vertelt hij hoe de engineering processen beveiligd worden om de risico’s zo klein mogelijk te maken.

Enrico: “Niets in het leven is risicoloos: niet in deze fabriek, maar ook niet als je met de auto op de weg rijdt of als je met het vliegtuig op vakantie gaat. Er is altijd een bepaald risico. In de maatschappij vinden we een bepaald aantal risico’s acceptabel en bepaalde niet. Zo is dat ook in de industrie. Met een veiligheidsstudie probeer je die risico’s in te schatten en te reduceren.”

Benieuwd naar Enrico’s complete verhaal? Bekijk de video!

Dare to not take a risk.

Op deze pagina leggen we je haarfijn uit hoe we veiligheid naar jouw werkvloer kunnen brengen. En zoals Enrico al zei: we zijn altijd op zoek naar engineering talent! Lijkt het je ook wel wat om met zo’n mooie witte helm op pad te gaan? Laat van je horen via onze vacaturepagina!