Engineering solutions van DWG

Impact maken met de meest innovatieve engineering solutions: dat is voor ons dagelijkse kost. Wij bieden engineering oplossingen die merkbaar resultaat leveren: of het nu gaat om procesefficiëntie, veiligheid of bijvoorbeeld machine uptime. Van automatisering tot optimalisatie en van compleet nieuwe engineering oplossingen tot het onderhouden ervan: DWG is jouw engineering partner! Onze doorgewinterde experts werken met de meest innovatieve engineering tools en gaan geen enkel vraagstuk uit de weg. Belangrijker nog: ze hebben stuk voor stuk zélf met de schoenen in de modder gestaan en weten dus hoe het reilt en zeilt op jouw werkvloer. Daarin is DWG anders dan andere engineering specialisten!

Dé veelzijdige engineering partner

Wij zorgen ervoor dat jouw plant zo goed mogelijk beveiligd is, dat stilstand van machines wordt voorkomen en dat processen zo soepel mogelijk verlopen. Maar, dat is nog niet alles! Binnen DWG hebben we verschillende afdelingen, ieder met zijn eigen specialisme. We stellen ze aan je voor:

  • De process engineering afdeling ontwerpt engineering solutions voor geheel nieuwe processen én bestaande installaties.
  • De process safety afdeling bedenkt engineering solutions om de kans op risico’s binnen een plant zo klein mogelijk te maken.
  • De functional safety afdeling zorgt ervoor dat de ontworpen process safety oplossingen ook daadwerkelijk worden gerealiseerd.
  • De electrical engineering afdeling ontwerpt en realiseert engineering solutions met betrekking tot elektrotechniek en het op gang brengen (en houden!) van machines.
  • De industrial automation afdeling bedenkt engineering oplossingen om de processen te automatiseren en dus nóg efficiënter te laten verlopen.
  • De IT engineering afdeling ontwerpt engineering solutions die ervoor zorgen dat de verschillende installaties en software met elkaar verbonden zijn.

DWG biedt diverse engineering diensten aan onder 1 dak. Onze specialisten kennen een uitgebreid scala aan engineering tools dan ook op hun duimpje. Je kunt denken aan engineering tools zoals COMOS, AutoCAD, aeShield, Siemens PCS7, Honeywell en EPLAN. Achter de schermen werken we nauw samen met de bedrijven achter deze engineering tools. Benieuwd naar al onze engineering partners? Hier vind je een overzicht.

Engineering tools voor de slimste engineering oplossingen

Gerealiseerde engineering solutions

DWG is een van de meest allround engineering specialisten in Nederland. Kijk maar naar onze case-pagina: daar lees je alles over onze gerealiseerde engineering solutions. Je zult snel zien dat wij heel veel verschillende projecten in onze portefeuille hebben. Van het automatiseren van Rotterdamse bruggen tot het opslaan van energie: DWG weet altijd wel een oplossing!

Meer weten over onze engineering solutions?

Is jouw interesse gewekt en wil je meer weten over onze engineering solutions? Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn en geven je een eenduidig advies. Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier of pak de telefoon!

Schrijf me in voor de nieuwsbrief