Engineering services

Consultancy

Onze consultancy afdeling bestaat uit experts die stuk voor stuk een technische achtergrond hebben. Ze kunnen je dus vanuit de inhoud adviseren en meedenken over de meest complexe vraagstukken, zowel voor nieuwe als bestaande installaties.

Lees meer

Process engineering

De afdeling process engineering houdt zich bezig met het smeren van jouw ‘machine’: zowel het ontwerpen van nieuwe procesinstallaties (greenfield) en het optimaliseren van bestaande installaties (brownfield) nemen we onder onze hoede.

Lees meer

Functional safety

Onze functional safety afdeling zorgt ervoor dat veiligheidsmaatregelen ontworpen en gerealiseerd worden. We houden de resultaten bij de hand die uit de veiligheidsanalyses (HAZOP) komen en vertalen deze naar praktische oplossingen. Alles met het doel om de risico’s zoveel mogelijk te beperken.

Lees meer

Electrical engineering

Elektriciteit is de drijvende kracht achter iedere machine in een fabriek. De taak van onze afdeling electrical engineering is dan ook het ontwerpen van oersterke elektrische installaties om machines op gang te brengen en te houden.

Lees meer

Industrial automation

Onze experts automatiseren processen om jouw productie te optimaliseren. Van down-time naar up-time. Van crisissituaties naar continue performance. Bij DWG maken we van mensenwerk machinewerk om fouten te voorkomen en efficiënter te werken.

Lees meer

IT engineering

De plant staat, de installaties zijn aangesloten en de software werkt. Daarna is het aan onze IT-engineers de taak om software-systemen aan elkaar te koppelen. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch laten verwerken van productieorders of de samensmelting van planning en boekhouding.  

Lees meer

Maintenance engineering

Eens in de zoveel tijd hebben machines en installaties onderhoudsbeurten om de veiligheid en efficiency te controleren. Wij adviseren onze klanten hierin en we zijn expert in het faciliteren van maintenance engineering.

Lees meer
Contact

Challenge accepted? Wij ook! Met plezier. Ben je nog niet helemaal daar, maar ben je wel benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op via het contactformulier.

Schrijf me in voor de nieuwsbrief