Engineering bureau DWG

Bij engineering bureau DWG gaan we voor impact. De oplossingen die we bieden moeten voelbaar zijn. Machines die niet meer tot stilstand komen, een slimme infrastructurele oplossing die ongelukken zichtbaar voorkomt, een nieuwe en verantwoorde manier van materiaalopslag … En technologie is de drijvende kracht achter de grote veranderingen die we brengen. Bij ons barst het van ervaren en gepassioneerde engineers die staan te popelen om hetzelfde voor jou te doen. Fun fact: onze engineers weten precies hoe het er op de werkvloer aan toe gaat; ze hebben er namelijk zelf gestaan!

Jouw allround engineering partner

DWG is een allround engineering bureau: onze interesse en kennis is heel breed, maar tegelijkertijd gaan we graag de diepte in. Of het nu gaat om process engineering, process- of functional safety, electrical engineering, industrial automation, IT engineering of maintenance engineering: achter iedere discipline schuilt een team van specialisten. Dat we zoveel kunnen, betekent ook dat we doorgaans betrokken zijn vanaf moment nul tot aan de oplevering van een project (maar ook daarna voor advies en het onderhouden van installaties). Wel zo prettig vinden we zelf, want op deze manier zorgen we ervoor dat alle plannen, adviezen, installaties, programma’s en processen perfect op elkaar aansluiten.

Engineering tools

We bieden alle engineering diensten aan onder één dak. Dat betekent automatisch dat we heel veel verschillende engineering tools als onze broekzak kennen. Denk dan onder andere aan COMOS, aeShield, AutoCAD, Siemens PCS7, Honeywell en EPLAN.

Niet zoals andere engineering bedrijven

DWG is absoluut geen girl next door. Anders dan de meeste bedrijven, komen we letterlijk naast je staan – op locatie – om mee te denken over de meest geschikte engineering oplossing. We bijten ons volledig vast in ieder project en laten pas los wanneer we ervan overtuigd zijn dat jouw organisatie toekomstproof is. Een engineering partner zijn betekent wat ons betreft ook dat we na de oplevering betrokken en bereikbaar blijven voor onderhoud, optimalisaties en reparaties. Dag en nacht. Oh, en dat is met onze experts zeker niet vervelend hoor. Anders dan het stereotype techneut knopen onze engineering experts tussen het harde werken door graag een gezellig gesprekje aan.

Kennismaken met engineering bureau DWG?

Je kent DWG inmiddels een beetje. Benieuwd naar meer? En wil je concreet weten wat engineering bureau DWG voor jou kan betekenen? Wij kijken uit naar je mailtje of belletje. Neem contact met ons op!

Schrijf me in voor de nieuwsbrief