DWG is gecertificeerd!

In the pocket: het VCA**2017- en ISO 9001:2015 certificaat

High five aan onszelf! Onze werkwijze is namelijk bekroond met een VCA**2017- én een ISO 9001:2015-certificaat. Beide certificaten willen zeggen dat we aan de kwaliteitseisen voldoen binnen onze branche. Maar, wat houden deze certificaten dan precies in en waarom zijn we gecertificeerd? We leggen het je uit in dit blog!

Wat is een VCA**2017-certificaat?

VCA staat voor ‘Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers’. Kortom: dit certificaat is dé standaard voor veilig, gezond en duurzaam werken. Inmiddels zijn er ruim 15.000 bedrijven aangesloten bij de VCA, waardoor kennis en ervaring uit verschillende branches in Nederland gebundeld zijn.

Waarom zijn wij VCA**2017-gecertificeerd?

Bij DWG doen we er alles aan om veilig en gezond te werken. Onze collega’s zijn vaak te vinden in risicovolle omgevingen, zoals bouwterreinen, fabrieken, werkplaatsen, installaties, enzovoort. Daarom willen we de kans op ongevallen natuurlijk zoveel mogelijk beperken. En niet alleen willen we het beste voor onze collega’s; we proberen ook zo milieubewust mogelijk te werken.

Wat houdt het ISO 9001-certificaat in?

ISO 9001 is de internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Deze norm is gebaseerd op de volgende aspecten: klantgerichtheid, betrokkenheid van medewerkers en het management, een procesbenadering en relatiemanagement.

Wij zijn ISO 9001:2015-gecertificeerd. Waarom?

Met een ISO 9001-certificaat op zak, kunnen we continu werken aan verbetering van de interne organisatie. Het doel? Meer nieuwe klanten aantrekken, de omzet verhogen en werken aan klanttevredenheid.

Wil je meer weten over (een van) deze certificaten? Of wil je ons gewoon even feliciteren? Neem dan contact met ons op!