Op dinsdag 30 juni werd een interessant artikel in Het Financieele Dagblad gewijd aan DWG. In dit artikel worden we beschreven als ‘een jong oplossingsgericht bedrijf opgebouwd uit vele jaren ervaring en met inhoudelijk verstand van de processen bij de klant’. In het bijzonder zoomt het artikel in op onze oplossingen voor de Tank Terminal industrie. En dat gebeurt niet zonder reden: in deze markt hebben we inmiddels de meeste kennis en referenties opgedaan. Nieuwsgierig naar het artikel? Vraag het artikel aan via het formulier onderaan deze pagina.

Waarom de Tank Terminal markt?

De Tank Terminal markt is de laatste jaren flink in omvang aan het groeien. Maar hoewel de terminal bijna uit zijn voegen barst, wordt deze tegelijkertijd door steeds minder mensen bediend en aangestuurd. Gedegen en veilige automatisering, maar ook controle op afstand wordt daarom steeds belangrijker. Bovendien moet de tank opereren volgens allerlei veiligheids-, gezondheids- en milieuvoorschriften. Op het snijvlak van automatisering en safety is waar wij excelleren. Geen wonder dat de uitdagingen uit de Tank Terminal markt ons bloed sneller doen stromen.

Benieuwd naar onze innovatieve ideeën voor de Terminal markt?

Wij zitten boordevol vernieuwende ideeën om de Tank Terminal markt voor te bereiden op de toekomst. Soms zetten we nu al enkele grote stappen vooruit in de tijd. In het artikel lees je bijvoorbeeld hoe we AI-data wisten te integreren in een eigen SaaS-oplossing, om vervolgens op KPI’s te kunnen sturen. Benieuwd naar een aantal andere spannende ideeën die we hebben voor de Tank Terminal markt? Vraag het FD-artikel aan, onderaan deze pagina.

Nieuwsgierig hoe we een versneld efficiënt Budget Engineeringstraject doorlopen?

Wij zijn in staat op basis van ervaring en samenwerking met doorgewinterde partners een versneld efficiënt Budget Engineeringstraject te doorlopen. Wil je weten op welke niveaus dat inmiddels al kan? Je leest het in het FD-artikel.

Nieuwsgierig? Lees het hele artikel.Schrijf me in voor de nieuwsbrief