In het diepe duiken; daar deinzen we niet voor terug. En de reddingswerkers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) ook niet. Wij ondersteunen dit goede doel al vele jaren. Dit voelt voor ons als heel vanzelfsprekend. We hebben immers vele projecten in de haven en infra. 

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) is een particuliere stichting voor het verlenen van hulp aan in-nood-verkerende mensen en schepen langs de Nederlandse kust. De Reddingmaatschappijen zijn opgericht in 1824 en vormen onderdeel van het Nederlandse reddingwezen.

Een prachtige missie toch? Om deze missie te ondersteunen doet DWG ook in 2020 weer mee aan de (corona-proof versie van) Captain of Sales. Captain of Sales is een jaarlijks evenement op initiatief van het KNRM, waarbij salesvertegenwoordigers van verschillende bedrijven met elkaar de strijd aangaan om zoveel mogelijk harten te winnen voor het goede doel. Het event wordt dit jaar gehouden op 27 november 2020. 

Onze 2 eigen Captains of Sales, Carlo en Marcel, gaan de strijd aan om de titel in de wacht te slepen. Maar nog belangrijker: zij gaan hun stinkende best doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel.

Iedere bijdrage van onze relaties wordt enorm gewaardeerd. Ben jij een van de redders in nood? Klik op ‘doneer hier’ en geef aan op welke manier jij de KNRM jouw steun wilt bieden. DWG rekent op jullie!

Wil jij jouw steentje bijdragen?

Doneer hier